Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro kurdum şimdi ne yapılması gerek..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Prof

.
Türk Lirası
0.00₺
Değerli dostlarım vsro kurulumu sq serverla yaptım oyunada giriyor hersey tamam fakat benım anlamadıgım bunu şimdi kurdukta noldu oyuna tek ben girebiliyorum Szden su aşamaları bana destek olup yazmanız rica ediyorum

1. bu oyunu çevrimiçi nasıl yapabilirim arkadaslarımın girebilcegi gibi?
2. 4 5 servera cart curt tıklamadan normal sro gibi kurup acılabilir hale nasıl getirebilirim?

saygılarımla degerli arkadaslarm ...

yani vsro files dosyasında cerf dosyasına girmeden ve game swlere filan girmeden direk normal sro yapıp gibi acma sansım yokmu? eger yoksada nasıl normal sro gibi dosya haline getirip arkadaslarım indirerek girebilir.

Oyla 0
reis tam anlamadım soruyu sorarken sanırım hatalı soruyorum su sekilde izah ediyim . vsro kurdum onu nasıl normal sroları pcye yüklerken oldugu gibi rar dosyası hline getip sroya tıklandıgında girebilirler.

Oyla 0
Senin kullandığın cleanti ipleri ayarlı ise kendin rarlayip örnek yandisk mediafire gibi site yuklemen gerek arkadaşlarında kendi bilgisayararina hamachi indirip kuracaklar senin hamaci ip baglana bilmeri icin ağ adi olustucaksin sife koyacaksin onlar kendi hamac hi ip lerinden senin ağa giriş yapacaksalar serverfiles senin bilgisayarinda acik kalmak zorunda senin verdiğin Clenat onlar indirip rar dan çıkarıp giriş yapacaklar sunucu gibi portlari dışarı acman gerek
baksa bir sorun yok üyelik leri.sen db el ile gireceksin sifre felan bu kadar

Oyla 0
Geri
Üst Alt