Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Görsel Anlatım vSro Kurulum & SQL Server 2014 & Ayarlamalar

Arkadaşlarım bağlanamıyor ne yaptıysam portları açamadım yardımcı olabilirmisiniz 1 aydır uğraşıyorum

Abi sql server 2019 ile kurmaya çalıştım vsro.org dan arkadaşın biri atmış youtubeye her şeyi yaptım vsro helper da SRO_VT_ACCOUNT hatası veriyor nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Abi sql server 2019 ile kurmaya çalıştım vsro.org dan arkadaşın biri atmış youtubeye her şeyi yaptım vsro helper da SRO_VT_ACCOUNT hatası veriyor nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim

account dosyasini atarsaniz versiyon kac bakarim

Hocam 2016 makinede iss nasıl acacaz
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bunlar yeterli olurmu iss için
Screenshot_2021-09-20-07-48-07-748_com.microsoft.rdc.androidx.jpgScreenshot_2021-09-20-07-48-10-427_com.microsoft.rdc.androidx.jpgScreenshot_2021-09-20-07-48-02-430_com.microsoft.rdc.androidx.jpgIMG_20210920_074750.jpg

Geri
Üst Alt