Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO Mob Drop Grup ile İtem Ekleme

Not belirtmek isterim düşme oranını ayarlamak için hesap makinesinden 1/1000 = 0,001 yapar bu şekilde kendinize göre ayarlayabilirsiniz .
1/1000 = 0,001
2/1000 = 0,002
15/1000 = 0,015
Şeklinde Kendinize göre bulabilir ve ayarlayabilirsiniz
Kaç Tane Düşmesini İstediginiz(15)/Kaç tane Mob/(1000) = 0,015

Anlatım için teşekkürler, yeni mob drop grup ekleme değil de olanı değiştirme ile ilgili desteğe ihtiyacım var.
Rate 0,001 olanları 0,0001 yapsam txt olarak neleri değiştirmem gerekiyor?
SHARD>_RefMonster_AssignedItemRndDrop bu şekilde;

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!
_RefDropItemGroup'da bu şekilde;

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!

Adım 2 yeşil renkli kısım kısacası select ratio kısmında birazcık doğruluk payınız ve hatanızda var. Mobları eklediğimiz tabloya drop rateyi ayarladık diyelim. Adım 2'deki tablomuza da düşmesini istediğimiz itemleri koyduk diyelim. Gameserver drop rateyi okur. Drop ihtimali gerçekleştiği zaman ise select ratio'yu okur. İtem listesinden yazılan selectratio ya göre itemi seçer. Burada hata yapılan kısım veya atlanılan kısım bir grup için ayarlanan select ratio'ların toplam değeri 1 olmak zorundadır yoksa belirli bir süre sonra gameserver crash olur (tecrübe ile sabittir). Önemli değil demişsiniz ama önemli o kısım :)

Belki denediginiz yöntem farklı olabilir konuda anlatmış olduğum ayrintının doğrultusunda açtığım oyunlarda en ufak crash almadım.Yorumun için teşekkürler..

Hi guys thanks for sharing this very good guide but I feel that I am somewhat confused I want to clear some doubts regarding "DropRatio" this is calculate how?
I read a lot and many say that "1" means 100% (which I think this would be x100 I don't know if I'm wrong) so starting from this point I see that they calculate 1/1000 (1000 is the amount of mobs) so my question is How do I adjust a real rate, example x3 or x10, I think it is (0.03 = x3, 0.15 = 15), even though taking out this rate / 1000, the Drop is something that is obtained in 1 hour 2 items in the case of 15 and if case 1 moon then I don't know if I'm wrong

because the strongest rates I see is increasing from 1000 to 5000 or a little more

I ask this question because I am really interested to know it and many who enter here will be very useful to know this thank you very much :)

Geri
Üst Alt