Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | Model Switcher Yapımı

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

DECLARE @OldItemCodeName VARCHAR(129)=
(SELECT ROC.CodeName128 FROM SRO_VT_SHARD.._Inventory AS INV
INNER JOIN SRO_VT_SHARD.._Items AS I ON I.ID64=INV.ItemID AND INV.Slot=6 AND INV.ItemID<>0 AND INV.CharID=@CharID
INNER JOIN SRO_VT_SHARD.._RefObjCommon AS ROC ON I.RefItemID=ROC.ID AND ROC.TypeID1=3 AND ROC.TypeID2=1 AND ROC.TypeID3=4 AND ROC.Service=1)

Bu şekilde olması gerekmiyor mu ? Çalışmadı maalesef.

@Senua Çalışmıyorsa söyleyin beklemeyelim. Bir paylaşım yapmışsınız eyvallah ama verdiğin kod olmuyor ? Arkasında durun. Etiketleyeli kaç gün geçmiş ve hergün de forumdasın yanıt vermiyorsun. Çalışıyor mu çalışmıyor mu söyle ?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Kod çalışıyor slot değerinide düzeltmen lazım. Hazıra konmak yerine biraz beyin fırtınası yaparak öğrenip kendin yapmaya çalış. Evet yorum yazmış olabilirsin ama benim bunlara cevap verme zorunluluğum yok gördükçe yanıtlıyorum zaten. Forumda olmak demek illa görmüş olmak manasına da gelmiyor.

Bu procedüre göre item elinizde olması lazım. Bakarsanız slot 6 yazıyor. @cikho12
INNER JOIN SRO_VT_SHARD.._Items AS I ON I.ID64=INV.ItemID AND INV.Slot=6 AND INV.ItemID<>0 AND INV.CharID=@CharID

Procedüre tarafımca denenmiştir sorunsuz çalışmaktadır. Teşekkür ederim ellerine sağlık @Senua

OrDOyA.jpg

Paylaşım için teşekkürler,
Merak ettiğim bir kısım var, aşama 2'de tablo oluştururken her degree için farklı tablo oluşturmak mı sağlıklı olur yoksa aynı tabloda farklı kolonlar ile eklememiz mi?

Geri
Üst Alt