Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü VSRO | Navmesh Editör (İstek)

Yuppi

vsro.org
.
Web sitesi
www.venus.joyhub.net
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba,

Yapmakta olduğum editten ötürü navmesh editör kullanmam gerekiyor. Çeşitli forumlarda paylaşılanları atmanıza gerek yok hepsini denedim ve hepsi sorunlu bir şekilde çalışmakta. Şöyle eli yüzü düzgün, güzel şekilde çalışan bir nvm editör çok hoş olurdu.

tam olarak ne ile ilgili olduğu hakkında bilgi verirsen ona göre yardımcı olabilirim

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Garden map'indeki 3 odanın her birisine fgw'deki barikat eklemeye çalışıyorum. Joymax orası için kapı koymuş lakin aktif değil. Köprüler normalde o mapin altında kalıyor bende köprüleri ilgili bsr ile değiştirerek yapmaya çalıştım ancak bsr editörde kayıt ederken exception hatası alıyorum.

Geri
Üst Alt