Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü VSRO | Navmesh Editör (İstek)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
nvm üzerinde oynama yapmadan olmuyor on off durumu alan belirli bir koşul için yürünebilir ama belirli koşul içinse de yürünemez olarak çalışmalı. .nvm edite mecbur. Dediğin durum daha önce yapılmamış orjinalde ama öyle bir komut var denemek lazım onuda. Birde region olarak görmüyor nesne olması lazım.

Kullanmaya %100 hazır bir program olduğunu sanmıyorum ama benimki %95 hazır diyebilirim, düzeltilmesi gereken 3-4 satır vardır belki, sonuçta kapı örmüştüm bağdada onun ile. Debuglayarak çözebilirsin bence.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Köprüler mapin altında kaldığı için görünmüyor bsr'leri nvm'de tanımlanmış. Trigger ile aktif edilebiliyor dediğin kısım kapılar ise eğer normal giriş yapıldığında o kapıların orada görünmesi gerekir geçilememesi gerekir. Togui'yi klonladığımızda sonra barikatlarını kaldırma sebebimiz gibi

Halit kardeşim dediğini anladım. ve yapmak istediğini yaptım. müsait bir zamanda discord kanalından BlackRogue#6384 bana ulaş aradığın şeyleri sana göstereyim. sandığın kadar karışık ve zor değil. aksine çok basit

2634

2635

@quantizz teşekkür ederim taktik için dediğin gibi yaptığım zaman istediğimi yapmış oldum, fakat eğer ben hiç bu tarz obje eklenmemiş bir yere obje ekleyip onun üzerinden yapmak istesem, yani sıfırdan yapmak istesem bu durum için önerin var mıdır?

Geri
Üst Alt