Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSro NPC Clonelama Programı

AleriyaSama

VArcane Family
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
47.75₺
Herkese Merhaba!

Aktif olarak oynayarak bir yandan geliştirdiğim serverımda kullandığım " NPC Clonelama " Programını sizler ile paylaşacağım.

Programa Ait Görüntülere Aşağıdaki Resimler Spoilerına basarak bakabilirsiniz!

1694375299549.png

1694375339445.png

1694375479489.png

1694375540061.png

Program Alıntıdır. (Ahmed_tota449)
Her Program paylaşımında yazdığım gibi öncelikle Virüstotal'e bakmanızı öneririm.

Dosya Adı:​
vSro NPC Clonelama​
Dosya İçeriği:​
.exe, Kurulum Dosyası, Crack Dosyası vb.​
Download:​
Dosya Amacı:​
NPC Clonelama​
VirüsTotal:​
.EXE
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
.RAR

Herkese İyi Günler
İyi Forumlar Dilerim!

Herkese Merhaba!

Aktif olarak oynayarak bir yandan geliştirdiğim serverımda kullandığım " NPC Clonelama " Programını sizler ile paylaşacağım.

Programa Ait Görüntülere Aşağıdaki Resimler Spoilerına basarak bakabilirsiniz!

Program Alıntıdır. (Ahmed_tota449)
Her Program paylaşımında yazdığım gibi öncelikle Virüstotal'e bakmanızı öneririm.

Dosya Adı:​
vSro NPC Clonelama​
Dosya İçeriği:​
.exe, Kurulum Dosyası, Crack Dosyası vb.​
Download:​
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***​
Dosya Amacı:​
NPC Clonelama​
VirüsTotal:​
.EXE
.RAR

Herkese İyi Günler
İyi Forumlar Dilerim!
teşekkürler

Mantığı _TabRefNest satırı kopyalamaya dayanıyor sanırım..
Ben manuel devam.
Uygulamasını bilmeyen arkadaşlara büyük destek oluyor kısaca ben de bilmiyordum. Sonra işte programdan sonra Tab_RefNest tablosunda extra bir satır oluşumu gördükten sonra öğrendim :)

Sadece NPC yi klonlayıp içini boş mu bırakıyor yani sadece nest işlemi mi yapıyor ? Yoksa içindeki group tab itemler her şey dahil birebir kopyalıyor mu ?

Sadece NPC yi klonlayıp içini boş mu bırakıyor yani sadece nest işlemi mi yapıyor ? Yoksa içindeki group tab itemler her şey dahil birebir kopyalıyor mu ?
Genel item kopyalıyor mu bilmiyorum ama direkt o npc'nin aynısını alıp birebir kopyalıyor.

Geri
Üst Alt