Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | Npc İtem Sırasını Düzenleme(Query)

Yuppi

vsro.org
.
Web sitesi
www.venus.joyhub.net
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar,

Npc içerisindeki itemleri düzeltme işlemini çoğu arkadaşımız genellikle vsro npc programından itemleri kaldırıp tekrar ekleme yolu ile yapıyor. Bu işlem haliyle çok yorucu ve can sıkıcı bir hal alıyor. Paylaşığım kodlar bütün npc'ler deki itemler için geçerlidir. Npc'lerdeki itemleri olabilen en iyi sıraya sokmaktadır. Tavsiye olarak jg, cons npc'lerinde 1~3 dg koyuyorsanız, dw,samar npc'lerinden 4~6 dg ve hotan npc'lerinde 7+ dg olarak devam etmeniz. kısaca şehirlerdeki npc'ler arasında dg çakışmasını olmaması daha sağlıklı bir sonuç verecektir. Diğer durumda da çalışması gerekiyor ama onu denemedim :)

Kodların çalışması için MSSQL Server 2016+ sürümler gerekiyor.

Bu gizli bloğun içeriği yalnızca şu üyeler tarafından görülebilir:: Administrator, Elite, Founder, Legend, Moderator, Premium, Super Moderator Engelsiz Tüm gizli İçerikleri Görmek için Elite üyelik satın alabilirsiniz. Ücretli Üyelikler

Kodu çalıştırdıktan sonra gameserver çöküyor sebep çakışma olsa overlap hatası verir diye düşünüyorum. Başka ne sebep oluyordur hataya?

Kodu çalıştırdıktan sonra gameserver çöküyor sebep çakışma olsa overlap hatası verir diye düşünüyorum. Başka ne sebep oluyordur hataya?
Kod sorunsuz çalışmakta denedim ne hatası veriyor gs çökmeden evvel =? txt dosyasından bakabilirsin hızlı yakalıyamıyorsan eğer.

Content of this hidden block can only be seen by members of (usergroups: Owner, Moderator, Administrator, Premium, Elite, Legend, Founder).
hmmm member can't seeit :(

Xin chào các bạn,

Hầu hết bạn bè của chúng tôi thường thực hiện quá trình sửa chữa các mục trong Npc bằng cách xóa các mục khỏi chương trình vsro npc và thêm lại chúng. Quá trình này trở nên rất mệt mỏi và tẻ nhạt. Mã được chia sẻ của tôi hợp lệ cho các mặt hàng trong tất cả các npc. Nó đặt các mục trong Npc theo thứ tự tốt nhất có thể. Theo khuyến nghị, nếu bạn đang đặt 1 ~ 3 dg trong jg, cons npc's, hãy tiếp tục với 4 ~ 6 dg trong dw, samar npc và 7+ dg trong hotan npc. Nói tóm lại, không có xung đột dg giữa các npc ở các thành phố sẽ mang lại kết quả lành mạnh hơn. Trong trường hợp khác, nó sẽ hoạt động nhưng tôi chưa thử:)

Cần có phiên bản MSSQL Server 2016+ để mã hoạt động.

*** Văn bản ẩn: không thể được trích dẫn. ***
Thanks

Merhaba arkadaşlar,

Npc içerisindeki itemleri düzeltme işlemini çoğu arkadaşımız genellikle vsro npc programından itemleri kaldırıp tekrar ekleme yolu ile yapıyor. Bu işlem haliyle çok yorucu ve can sıkıcı bir hal alıyor. Paylaşığım kodlar bütün npc'ler deki itemler için geçerlidir. Npc'lerdeki itemleri olabilen en iyi sıraya sokmaktadır. Tavsiye olarak jg, cons npc'lerinde 1~3 dg koyuyorsanız, dw,samar npc'lerinden 4~6 dg ve hotan npc'lerinde 7+ dg olarak devam etmeniz. kısaca şehirlerdeki npc'ler arasında dg çakışmasını olmaması daha sağlıklı bir sonuç verecektir. Diğer durumda da çalışması gerekiyor ama onu denemedim :)

Kodların çalışması için MSSQL Server 2016+ sürümler gerekiyor.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
thanks

Geri
Üst Alt