Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Npc İtemlerini Normale Çevirme ( Query )

Türk Lirası
0.00₺
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Ben Forumlarda Yeniyim Yıllardır Forum Kullanmıyordum 1 Aydır Forumlara Takılıyorum. Bi Arkadaşımızda Görmüştüm Konu Açmış Forumnlardaki Querylerin %90'ı Sorunlu Olduğunu Gördüm Bu Query Sorunsuz Çalışmaktadır.
Not :: ( Bu Query Okuttuktan Sonra Npc Programıyla Her Hangi Bir İtemin Gold Düzenlemesini Yaparak Txt Oluşturunuz ve Patch Atınız. ) LÜTFEN YEDEK ALMADAN İŞLEM YAPAMYINIZ...

İYİ OYUNLAR
Query Çalışma :
-- C_RARE Yazan Kısmı Hangi Böülmleri Silmek İsterseniz Ona Göre Düzeltiniz C_RARE A_RARE vb.
-- _A Yazan Kısım _C_RARE Kısmını Siler Ve _A Eklemesi Yapar.
-- 'ITEM_EU_%_%_C_RARE yazan kısım İse Değiştirilcek İtem'in CodeName.

İYİ OYUNLAR BOL ŞANSLAR... :)

'_C_RARE','_A' Burda Küçük bir hata Var :) 'C_RARE','_A Böyle Olsa Hata Almayız Bilmeyenler Düzenlemeyi Bilemiyorlar Malesef Başarılar :)

Geri
Üst Alt