Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | NPC Nazif

Sieger

vSRO Developer, PK2 Editor
.
.
Web sitesi
vsroeditor.com
Türk Lirası
0.00₺
Vsro dosyalarında sürekli kullanılan ve npc düzenini sağlamak, yeni bir npc eklemek için kullanılan, herkes tarafından bilinen programdır.
Forumda olmadığı için paylaşılmaktadır.

Buradan yapımcısına herkes adına teşekkür ederim.
Bu gizli bloğun içeriği yalnızca şu üyeler tarafından görülebilir:: Administrator, Banned Member, Designer, Developer, Elite, Founder, Instructor, Legend, Moderator, Owner, Paparazzi, Premium, Programmer, SMS Onaylı, Super Moderator, Veteran Engelsiz Tüm gizli İçerikleri Görmek için Elite üyelik satın alabilirsiniz. Ücretli Üyelikler

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Chat'te biri istemiş, bende bakında bulamadım.
Kenarda kalsın, aklımıza gelmiyor nelerin eksik olduğu, zamanla önümüze çıktıkta eklemeye devam edeceğiz.
Önümüze çıkmadığı süreçte ise aklımıza geldiği an, ihtiyaç olur dediğimiz şeyleri de burada paylaşacağız.

Nazif hocamıza ciddi anlamda teşekkür ederiz.:love:

Teşekkürler Paylaşım İçinde, benim sunucuda Bu Program çalışmıyor buda çalışmadı, Ben anlamadım gitti. :D

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    41 KB · Görüntüleme: 144
Fiyatlandırma noktasında istediğim oldu fakat eklemek istediğim 4 item game server açılırken hata verdi ve oyuna girmeye çalışınca da hata aldım.

Geri
Üst Alt