Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO Old Login Old Alchemy Old Bar Paylaşım!

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
hayır demek istiyor ki f8 old paketi almıyacağım fakat f8 ilk giriş seviyesi bilmiyorum misal 300 lira diyim fiyatları bilmiyorum onu alcam öbür türlü old paket misal farzedelim 700 tl onu almıyacamda giriş seviyesini alıp dll inject edince old aktif olcakya f8 ile birlikte sorunsuz çalışır mı demek istiyor :D

Vsro client'e kurduğumda hp mp bar dolmuyor c'ye basılınca açılnan paneldeki exp, stat ve diğer bilgiler gelmiyor karakter yürümüyor exit, restart ve f10 çalışmıyor acaba client mi uyumsuz yoksa başka bir sorun mu var? Başına gelip de çözen oldu mu?

Kullanmanı tavsiye etmem, sorun yaratıyor. Zaten karakter seçme yeri hariç geri kalan şeyler piyasada paylaşılan şeyler boşu boşuna başına iş çıkarma bunla ?
(Elemanın dünyayı kurtarmış gibi reklam yapmasıda cabası, oldlib neysede nick yazmak nedir ?)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!
Sözleri değiştirecektimde birşey bulamadım :D şimdi birşey deriz kötü oluyoruz sonra kötülüyorlar beni açıkça konuştuğumdan dolayı :D başkasının programını yapıp paylaşmaktan başka ne işe yarıyor acaba programcı olanlar ?
bi faydalarını görmedik kendilerine ait tamam ücret falan vermiyoruz ücretisz yapıyoruz falan derler şimdide küçük birşey görseydik bari ne bileyim ufak bi program paylaşsalardıda ha diyelim birşey yapıyorlar icraat var bunlarda diye :D

Bu yazdığımdan sonra benden haber alamazsanız bilin banlanmışımdır profil titlemi değiştirmemişlerdir :D banlıyımdır yani yazamıyorumdur :D

Birşey yapmamaları beni ilgilendirmez ama yaptıkları işleri eleştirmek en doğal hakkımız, madem böyle birşeye kalkıştın yaz oraya 1 tane oldlib_tools gibi birşey ne gerek var kendi nickini yazmanin, en azından bir serverde gördüğünde insan gurur duyar bu sistemi ben paylaştım diye şuan bir kişi bile kullanmıyor bu dosyayı ne anlamı kaldı peki yapmanın? Ben kendim böyleyim yapar denize atarım balık bilmezse halik bilir ?

Geri
Üst Alt