Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vsro.org'a özel skill bar tasarımı

takiru

ɢтғc вαrмeɴ
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar bugün açacağım server için uzun uğraşlar sonucu güzel bir skill bar tasarladım fakat tasarım olarak biraz old serverlere gidecek tarzda oldu ondan dolayı kullanmaktan vazgeçtim arşivde tutacağıma millete faydası olsun diye düşündüm beğenen arkadaşlar kullanabilir ;)
Görsel :
Ekran Alıntısı.JPG
Edit :
Old şekilde düzenlenmiştir. Vsro filesle ecsro tipi server kuracaklar için alchemy ile gayet uyumlu olacaktır.

Ekran Alıntısı.JPG
İndirme Linki:
[REPLYTHANKS,2]
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

[/REPLYTHANKS]

(Not: İndirdikten sonra pk2 editör ile Media.pk2' ye importlamanız yeterli olacaktır.)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün açacağım server için uzun uğraşlar sonucu güzel bir skill bar tasarladım fakat tasarım olarak biraz old serverlere gidecek tarzda oldu ondan dolayı kullanmaktan vazgeçtim arşivde tutacağıma millete faydası olsun diye düşündüm beğenen arkadaşlar kullanabilir ;)
Görsel :
Ekli dosyayı görüntüle 128
Download:

Öncelikle emeğine sağlık. Fakat bir tavsiyem olacak. Siyah olan bar kısımlarını da uyumlu halde editleyebilirsen göze daha çok hitap edecektir. Başarılar.

Old şekilde düzenlenmiştir. Vsro filesle ecsro tipi server kuracaklar için alchemy ile gayet uyumlu olacaktır.
129
İndirme Linki:

(Not: İndirdikten sonra pk2 editör ile Media.pk2' ye importlamanız yeterli olacaktır.)

Görsel :
Ekli dosyayı görüntüle 128
Download:

Edit :

Ekli dosyayı görüntüle 293
İndirme Linki:

takiru
yeni fark ettim gerçekten güzel olmuş göze hitap eden bir yapısı var ellerine saglık

Geri
Üst Alt