Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Oyundan Bütün Tabletleri Kaldırmak (Stoneler Durur)

Sauvignon

Elite
Türk Lirası
0.00₺
Basit ama baktım ve forumda bulamadım benim gibi yeni başlayan arkadaşlar için işe yarayacağını düşünüyorum.Bu kod oyundaki bütün tabletleri siler.

Basit ama baktım ve forumda bulamadım benim gibi yeni başlayan arkadaşlar için işe yarayacağını düşünüyorum.Bu kod oyundaki bütün tabletleri siler.

USE SRO_VT_SHARD GO DELETE _RefDropItemAssign FROM _RefDropItemAssign Drops LEFT JOIN _RefObjCommon Objects ON (Drops.RefItemID = Objects.ID) WHERE CodeName128 like 'ITEM_ETC_ARCHEMY_%TABLET%'
Bu query tablodaki droplara delete atar. Vsroda yeni olan arkadaşlar bu queryi okutmasın geri dönmek istediğinizde sorun yaşarsınız. Query olarak yazmıyorum, anlamanız için yapmanız gerekenleri aşağıya yazıyorum.

Tablet Droplarını kapatmak için;

_RefDropClassSel_Alchemy_Tablet --> Bu tabloda oyunun tablet drop rateleri var.
MonLevel --> Mob leveli
ProbGroup --> Bu bölümler tabletin degresini temsil eder. Hangi degre bölümünü 0 yaparsanız o bölümün tableti düşmez.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Attrstone (Stat Stoneleri) Kapatmak için ;

_RefDropClassSel_Alchemy_ATTRStone --> Bu tabloda oyunun stat stone drop rateleri var.
MonLevel --> Mob leveli
ProbGroup --> Bu bölümler stat stonelerin degresini temsil eder. Hangi degre bölümünü 0 yaparsanız o degre stat stone drop olmaz.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MagicStone (Yeşil Stoneleri) Kapatmak için;

_RefDropClassSel_Alchemy_MagicStone --> Bu tabloda oyunun blue stone drop rateleri var.
MonLevel --> Mob leveli
ProbGroup --> Bu bölümler magic stonelerin degresini temsil eder. Hangi degre bölümünü 0 yaparsanız o degre magic stone drop olmaz.

Yeni arkadaşlar için yazıyorum, İşlerinizi query okutarak yapmamaya çalışın. Querynin veritabanında ne yapacağını bilmediğiniz için yanlışlıklar olması olağandır. Mantığını öğrenin manuel olarak yapın. İlerleyen süreçlerde işin mantığını öğreneceğiniz için paylaşılmış olan querylerin veritabanınızda neleri değiştireceğine hakim olur hataya düşmezsiniz. İyi forumlar

Geri
Üst Alt