Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Pet

peti ekledım peti acınca dc yiyorum nerde hata yapmış olabilirim gsde hata vermiyor?
SkillEffect ?
Düzenleyip icon yapmıştım ben buyur. İsmi de Aladin olarak değişmiştim. Benzemiyor da değil.

Ekli dosyalar

T
SkillEffect ?
Düzenleyip icon yapmıştım ben buyur. İsmi de Aladin olarak değişmiştim. Benzemiyor da değil.
TM TEŞEKKÜRLER EKLEYİP GERİ DÖNÜŞ YAPARIM
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

SkillEffect ?
petı acınca clıent kapanıyor

SkillEffect ?
petı acınca clıent kapanıyor

Ekli dosyalar

Bende çalışır halde, düzelediğimde arşive almıştım. Patch etmediğin bir şey mi var acaba dalgınlıkla ?

Bende çalışır halde, düzelediğimde arşive almıştım. Patch etmediğin bir şey mi var acaba dalgınlıkla ?
yok hepsini patchledim

PET CANTAYA GELIYOR SORUN YOK AMA ACINCA CLIENT KAPANIYOR

Geri
Üst Alt