Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO PHP Panel - PurePanel Ücretsiz (8 Farklı Tema) En gelişmiş vSRO Panel (Kurulum Videolu)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

bende edit icin hamachi de kurulu panel de PHP suan gayet saglikli calisiyor kurulumu bizzat kendim yaptim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Arkadaslar Paneli Kurdum 8 inci temayi kullaniyorum fakat soyle bir sorunum var
kullanici olustururken panelden guvenlik kodunu dogru girdigim halde yanlis diyor
birde kullanici olusturuyorum sql server dan giris bolumunden kullanici adi ve sifresini giriyorum
basarili bir sekilde giris yapildi diyor fakat gene hesaba giremiyorum bu 2 hatayi nasil duzeltecegim

yokmu yardim edecek biri suan panelde user olarak giris yapamiyorum giris yapildi diyor ama giris yapmiyor

Ekli dosyalar

• panel1.png
    panel1.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 28
thanks a lot

thanks for sharing bro

Geri
Üst Alt