Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunun sağlam link i pek bulunmuyor. Tamam geliştirme asamasi meşakkatli synx bile bir yere kadar gelebildi ama yine de düşünülmüş paylaşılmış neden teşekkür etmek yerine polemik yaratıyorsunuz ki ?
gerçek 193 filesi olmadığı halde, sanki bulunmaz hint kumaşı paylaşmışcasına sohbet bölümünde havalar attığını sanmasıyla birlikte, linki göstermek için bile 200 mesaj istemesiyle girdiği gereksiz kasıntılara gülüyoruz sadece normalde böyle alıntılayıp cevap vermem sadece senin vereceğim cevabı algılayabilecek yaşta olduğunu ümit ettiğimden cevap veriyorum. Sende onun gibi kasıntı yapmaya girişeceksen lütfen mesajımı alıntılayarak cevap verme.
katılıyorum yönetim bu 200 mesaj sistemi hakkında büyük hata yapmış burda bunu paylaşman farkındalık yaratır. Neyse önemli değil prim için herşeyi yaparsın sen
Hayırdır hocam dediğim laf sana mı dokundu? Ya da joymax mı paylaştı dosyaları da bizim haberimiz yok? Csro ve csro r ‘yi ben paylaştım. Piyasaya tek kalem bir çizgisi olmayan bir tayfa sürekli sallıyor. Sallayın gelsin. Ben 15 senedir bir fiil silkroad oyuncusu, server dosyaları paylaşıldığı günden beri de editörüyüm ve 15 senedir forumcuyum.
Ben alıntıladığım guardın bile kimden olduğunu yazıp sahibinden izin isteyerek paylaştım. Her özel, emek verilmiş paylaşımda böyle yapıyorum. Hayırdır bir kusur mu gördünüz? Beğenmiyen çeksin gitsin, sizi zorla bu forumda tutmuyoruz. Sen ve senin postunu beğenen arkadaşlar. Hepinize bir yerlerde yardımımız dokundu.
Ben hassas adamım kardeşim, varsa bir açığım koy önüme. Sonra diyeyim ki helal olsun, ben haksızım.
Biraz daha boş yapmaya devam ederseniz, tartışmalarınıza katılmadan gerekenleri yapmaya başlayacağım. @EfsaneSro sende rüzgarın yönüne dikkat et. Birilerinin gazına gelme yada birilerini gaza getirme. Seni her sorana hala susuyorum, bilgi vermiyorum. Benim sabrımın sınırlarını zorlamayın.
Annem hastanede ameliyat oldu, ben burada sizlerle uğraşıyorum.
Açık ve net arkadaşım, beğenmiyorsanız bu konuya bakmayın. Birilerine de taş sallarken, destekli sallayın. Benim kimsenin emeğine çökmüşlüğüm yok!
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Konu kilidi kaldırıldı. Boş yapana ne yapacağımı söyledim. Geri dönüşü de olmaz. Hakkıyla konuşan ciğerimi yesin.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi: