Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Saldiri Peti 2019

Grap Petlerini Genelde Atak pet yaparlar Farklı Görünsün Diye Buda Onun gibi Birsey olmuş

bu internetten indirdikleri obj dosyasını peki oyunan nasıl .bms olarak geçiriyorlar onu bilen varmı ?

Ekli dosyalar

• AClYbI.png
    AClYbI.png
    542.7 KB · Görüntüleme: 34
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
aaa ciddenmi bilgi için teşekkürler

s-26bf2fb107aa9923485461de21ae43850d9b7aa2.gif

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
peki nasıl kardeşim ben yapamıyorm bilgilendirirmisiniz acaba ben oyun içersinden her hangi bi .bms çıkartsam bile hiç editlemeden .srobj yapıp tekrar .bms yapıp oyuna atıyorm crash alıyorum converterde bi sıkıntımı var benmi yapamıyorum anlamadım bir kaç video çektim izleyip bakabilirsiniz.

kafasındaki topun efecti yok onuda ekle kardesım tam olsun efect olmayan eklentıler hos gorunmuyor.

Geri
Üst Alt