Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO Server Binary Patcher v1.9 [UPDATED]

Genelde insanlar lisansli guard kullaniyor onlarda gs icin dll veriyorlar haliyle alan adam guarda bagli gs kullaniyor. Bunu kullanacak adamin guarda ihtiyaci var gelismis sekilde. Yoksa kguard ile bunu kullanmak abest kacar. Demek istedigim ugrasiyorsun paylasiyorsun ama insanlar arsive almaktan baska birsey yapamiyorlardir. Kendi guardini yapmayi bilen adam gs icin dllde yapabilecektir.

Madem gelistirmeye cok meraklisin, anlik item verme & pvp moduna gecirme & regiona gore name/title/guild/pet gizlemede ekle bari bir anlami olsun...

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Ben yinede paylaşıyorum belki kullanan bir kişi bile olsa yinede paylaşırım. Şuan herkes yaptığı şeyleri kendine saklamayı tercih ediyor çünkü çoğu şey son noktaya gelmeye başladı.

Örneğin, Loading çözünürlüğü değiştirme fikrini ortaya atmasaydım insanların akıllarına gelmeyecekti. Bir kaç yerde gördüm farklı şeyler tasarlayıp loading ekranını standart görüntüsünden eser kalmamış göze hoş gelen bir yapı olmuş.
NPC Üzerinden 20Lv kadar reverse özelliklerini kullandığımız özelliğin lv kısıtlamasını yükseltmek kimin aklına geldi ? Bunu gören gerekli adresleri kendisi bulup en kötü kendi sistemine ekleyecek. Farklı düşünmek insanların da düşüncelerini değiştirir. " Creative Thinking is Always"​

Geri
Üst Alt