Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar şöyle bir hata alıyorum nasıl düzeltebilirim?
Benim cert dosyaları çok benzediği için kendi cert dosyalarımı kullanmaya devam ettim. 2- Benim SMC dosyalarım SMC olarak ayrı klasörde değil onu da elle açıyorum. Bu iki sebepten dolayı mı hata neyden kaynaklı olabilir.
Vsro 1.88 clean db
1.dosyada bulunan cert dosyası vsronun dosyaları oldugu ıcın fark etmez srNodeData.ini dosyası içindeki en alttakı paragraflarınız eksıktır onu dosyada bulunan certın srNodeData.ini dosyasındna cekıp kendınıze ımport edebılırsınız.
2.smc SMC klasorune ıcıne atarak tum dosyalarını smc.exe ole calısıyor
1. Evet entry ler eksikti onları tamamladım. Hata hala devam etmekte.
2. SMC klasörü oluşturayım içine hangi dosyaları koymam lazım. Şuanlık aşağıda resmi paylaşıyorum onları koydum klasöre ama server managerin açtığı smc de çalışmamakta.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi: