Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Tüm arkadaşlara merhaba linklerdeki dosyalar ile server kurulumu yapan varmıdır acaba netten çok dosya indirdim fakat sonuç hep hüsran oldu bende şu anda indiriyorum takıldığım yer olursa başınızı ağrıtırsam kusuruma bakmayın şimdide teşekkürler
uğraşacak iş arıyoruz zaten konu açarsan herkesin yardımcı olacağına emin olabilirsin.

Takıldığınız yerlerde yardımcı olmaktan, mutluluk duyarız. @PortalDark zaten 7/24 anında servis. :)
Arkadaşlar çok teşekkür ederim kaç siteden dosyaları indirdiysem hepsi sıkıntılı çıktı üç günümü format ve sql kurmakla geçirdim taki sizleri bulana kadar mükemmel form mükemmel paylaşım video daki tüm uygulamaları yapan sonuca açık ve net ulaşır tekrardan çok teşekkürler iyiki burayı bulmuşum ve yeni adresim olan Vsro ailesine katılmışım.

Geri
Üst Alt