Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO Sonsuzluk Eldiveni

öncelikle konun için teşekkürler aradığım birşey genel olarak haritanın her hangi bir yerlerine saatlik unique spawn sistemi ve üzgünüm ki senin spawn sistemini kullandım ve karşılaştığım sorun eklediğin o MOB lar kayboluyor yani atıyorum Jupiter e bu spawn ları ekliyoruz Jupiter çıkıyor gözükmüyor ondan dolayı RefNest,Tact,Hive leri kullanmasını önermiyorum forumdakilere.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Doğrudur ama ben özellikle baktım her slota giderek mob kaybolma durumu yoktu belki 110+ moblar aktif serverlerde extra uniq ve moblar olduğu için DB ye fazla gelmiş olabilir spawnlar emin değilim konuda yazdığım bölgelere spawn ekledim ve herhangibir mob kaybolma durumu olmamıştı

Merhaba, 1 hata dışında her şey benimle gidiyor tam olarak neyi değiştireceğimi bilmiyorum

2-_STRG_MOVE_ITEM

SELECT @ItemID_From = ItemID FROM _InventoryForAvatar WHERE CharID = @CharID AND Slot = @Slot_From

ARATIN VE ALTINA YAPISTIRIN (@Operation ID si = 35)

EXEC SRO_VT_LOG.._DevilBuff @Operation,@CharID,@slot_From,@slot_To

SELECT @ItemID_From = ItemID FROM _Inventory WHERE CharID = @CharID AND Slot = @Slot_From

ARATIN VE ALTINA YAPISTIRIN (@Operation ID si = 36) diðerinin hemen altýnda

EXEC SRO_VT_LOG.._DevilBuff @Operation,@CharID,@slot_From,@slot_To

Ben böyle yaptım

SELECT @ItemID_From = ItemID FROM _InventoryForAvatar WHERE CharID = @CharID AND Slot = @Slot_From

ARATIN VE ALTINA YAPISTIRIN (@Operation '44347' si = 35)

EXEC SRO_VT_SHARDLOG.._DevilBuff @Operation,@CharID,@slot_From,@slot_To

SELECT @ItemID_From = ItemID FROM _Inventory WHERE CharID = @CharID AND Slot = @Slot_From

ARATIN VE ALTINA YAPISTIRIN (@Operation '44348' si = 36) diðerinin hemen altýnda

EXEC SRO_VT_SHARDLOG.._DevilBuff @Operation,@CharID,@slot_From,@slot_To

Yanlış olan ne ?

Geri
Üst Alt