Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO - Tek Agent Server Programı İle 2000 Player!

Bende başka bir fark var zannediyorum :D o sayıyı halletmiştim zaten exe'lerdeki exploitleri fixlerken :D

Bildiğiniz üzere tek agent ile sunucu 500-1000 arası player kaldırabilmektedir. MeGaMax'ın yaptığı çalışma ile player sayısını 2000'e kadar çıkartabiliyoruz. Tek yapmanız gereken verilen dosyayı indirip gameserver ile aynı dizine atıp çalıştırmak.
Şifresi: vsrobiz

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler.

Bildiğiniz üzere tek agent ile sunucu 500-1000 arası player kaldırabilmektedir. MeGaMax'ın yaptığı çalışma ile player sayısını 2000'e kadar çıkartabiliyoruz. Tek yapmanız gereken verilen dosyayı indirip gameserver ile aynı dizine atıp çalıştırmak.
Şifresi: vsrobiz

Link Yenilermisiniz.....

Geri
Üst Alt