Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü VSRO Trader Mal Satılmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Smt1961
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Smt1961

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Herkese iyi akşamlar
Sadece Roc Mountain Special NPC'Sinden Diğer şehirlerdeki trader npc'lerine çekilecek kervanlar için Roc Mountain Special NPC'si hariç diğer tüm special NPC'lerden malları sildim.
Gelelim Sorunuma.

Roc Mountain Special'dan aldığım malları hiçbir NPC'ye satamıyorum.(Resim Olarak Ekleyeceğim)
NPC'Lerin görevlerindendir diye şüphelendim fakat görevleri yaptığım halde satılmıyor.

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Resimde Görüldüğü Gibi [ Sell All ] Seçilmiyor.

@iMonarch Tarafından Çözülmüştür.

Çözüm : NPC'lerin kendi orjinal itemlerini ekledi ve NPC'lerin sorunları çözüldü. Ben tek taraflı satış olsun istediğim içinde NPC'Deki ürünler satın alınmaması için Silk Point ile alım ekledi.

Teşekkürler

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-01-01 193021.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-01 193021.png
    135.3 KB · Görüntüleme: 12
Çözüm
Rica ederim püf noktaları çözmüşsün ben sadece biraz dokundum diğer itemlerin satın alımını kapatarak itemlerin Npc de kalmasını sağladık.
_ItemQuotation tablosu burada satın alınan itemleri RefıtemID stunundaki verileri çekerek işlem yapar , Roc Mt hariç diğer tüm Npc İtemlerin satın alımını kapatarak durumu fixledik , Kervan Tek Yönden Tüm şehirlere dengelenen gold tutarında satılabilecek keyifli çalışmalar dilerim.
Sorunun %60 ı Ozan abi @iMonarch tarafından çözüldü. Kendisi müsait zamanda tamamını düzelteceğini bildirdi. Sorun çözülünce paylaşırım. Ozan abi teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorun @iMonarch Tarafından Çözülmüştür.

Çözüm : NPC'lerin kendi orjinal itemlerini ekledi ve NPC'lerin sorunları çözüldü. Ben tek taraflı satış olsun istediğim içinde NPC'Deki ürünler satın alınmaması için Silk Point ile alım ekledi.

Teşekkürler

Oyla 0
Rica ederim püf noktaları çözmüşsün ben sadece biraz dokundum diğer itemlerin satın alımını kapatarak itemlerin Npc de kalmasını sağladık.
_ItemQuotation tablosu burada satın alınan itemleri RefıtemID stunundaki verileri çekerek işlem yapar , Roc Mt hariç diğer tüm Npc İtemlerin satın alımını kapatarak durumu fixledik , Kervan Tek Yönden Tüm şehirlere dengelenen gold tutarında satılabilecek keyifli çalışmalar dilerim.

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt