Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro trans pet sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sergenp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sergenp

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Vsro files serverda trans pet açtığım zaman char client oluyor gameserver'da böyle bir hata veriyor çözümünü bilen var mı?

Ekli dosyalar

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    111.4 KB · Görüntüleme: 39
Bu hatanın sebebi, prosedürlerin ile alakalı, pet ile alakalı değil.

Pet açınca clientless olmanın sebebi pet'in .bsr dosyalarının eksik olması, db ve client verilerinin eksik/yanlış girilmesi.

Oyla 0
Her DB'de bulunuyor. Clean'de bulunan bir pet. Clean ile sizde olan verileri karşılaştırın.
RefObjCommon, RefObjItem ve RefObjChar verilerini karşılaştırın, sorunu bulacaksınız.

Büyük ihtimalle RefObjChar verilerinde ki level girdilerinde sorun vardır.
Clientless sorununuz ise tamamiyle media bazlı.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
çok teşekkür ederim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Farklı transpet ekledim client sorununu bu şekilde çözdüm fakat eklediğim bu petin levelini pet hızını ve hpsini gerekli tablolardan ve txt dosyasından ayarladım pet hızı ve hp si ayarladığım gibi değişti ama leveli değişmedi az önceki konuyu burdaki sorundan farklı bir sorun olarak anlatmak için açmıştım kusura bakmayın

Oyla 0
RefObjCommon'dan ReqLevel kısmını düzenleyip, itemdata_xxxxx.txt içerisine geçireceksiniz.

Media'ya aktarmazsanız oyun içinde kullanım leveli gözükmez ama aktif olur.

DB güncellemesinden sonra GS'ye restart atmayı unutmayın.

Oyla 0
ReqLevel 1 yaptım aynı şeyi itemdata
TRADE_MON_FACTOR kısmının Value değeri Thief Spawn değeridir.
TRADE_SAFETY_NUM kısmının Value değeri ise Safe Trade modudur.
TRADESCALE kısımlarının Value değerleri ise aldığın mal kadar vereceği yıldız değeridir.

Safe modu kapatmak için altta ki kodu okut:
Kod:
USE SRO_VT_SHARD
update _RefShardContentConfig set Value=0 where ID=2

1 tane bile mal alsan, 5 yıldız olması için aşağıda ki kodu okut:
Kod:
USE SRO_VT_SHARD
update _RefShardContentConfig set Value=1 where ID in (4,5,6,7,8)

Thief spawn kısmında ki value değerini ise yüksek yaparsan (9999 gibi) spawn olan thief sayısı azalacaktır.
Sayıyı düşürürsen çıkan thief spawn sayısı yükselecektir.
1128 yaparsan 5 yıldız da 5 adet thief spawn olur.

BİRDE BAŞKA BİR KONUDA ŞU MESAJINIZI ALINTILADIM BU KODU OKUTUYORUM AMA ŞÖYLE BİR DURUM VAR 1 TANE MAL ALABILIYORUM EN FAZLA 1 INVENTORY AYARLADIM, ALDIĞIM O 1 MAL 5 YILDIZ OLMUYOR 1 YILDIZ KALIYOR KODU OKUTMAMA RAĞMEN

Oyla 0
ReqLevel 1 yaptıktan sonra yanında ki kutucuğa level yazmanız gerekli. Bu kullanılan pet scroll'un level sınırını belirler ve o levelden düşük kullanıcılar kullanamaz.

Content içinde bulunan TRADESCALE kısmını manuel olarak kontrol et. 5 STAR falan yazıyor olması gerekli yanlış hatırlamıyorsam, onun harici olanları 0 yap GS res atıp öyle dene.

Oyla 0
Geri
Üst Alt