Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Scroll üzerinde level olarak ne yazdığına bakın. Orada 100 yazıyorsa doğrudur.
_Char tablosunda karakteriniz level değerleri 98-100 olarak gözüküyorsa binebilir. Max leveli dikkate alıyor GS.
Tamamdır, kervan malı olayınıda şu şekilde düzelttim 1 inventory 1 mal 150m değilde 150m yi 650 e böldüm 1 mal fiyatını o şekilde belirleyip 650 adet alınca 5* olarak ayarlayınca sorun düzeldi tekrar teşekkrüler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
MAL ALDI ŞİMDİ 5 YILDIZDA OLDU AMA CTRL BASILIYKEN ALMIYOR ELLE SEÇİP ADETİ 650 DEN 1 E DÜŞÜRÜNCE ALIYOR ONDADA 150M ALMIYOR 239K ALIYOR STACK DÜZELTMEM GEREK TEKRARDAN SANIRIM