Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro tüm Karekterlerin Statını Sıfırlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SQL While yöntemi ile tüm karakterlerin kendi leveline göre otomatik stat/skill resetleme işlemi yapılabilinir. Hatta skill reset procu çalıştırılarak sahip oldukları sp ler geri de verilir. Tabi bunun için editor olmak lazım. 🌹

@Spare buradaki konu içeriklerini dikkatli okursan sevinirim , mod yetkilendirme veyahut herhangi bir rütbe ünvanı verdiğiniz adamları lütfen bundan sonra daha dikkatli seçiniz kişi istersen oraya game master yazar isterse developer yazar bu onun tamamen kendi istediği insanları bu şekilde yargılamak bu şekilde aşağılayıcı aynı zamanda iğneleyici konuşmak forumun ahlak ve kurallarını bozmakta yetkililer lütfen bu arkadaşları uyarsın..
Sorunun küçüğü büyüğü olmaz bir yardım istenmiş ise bilgin var ise paylaşırsın böyle gereksiz yorumlara ithafen sizlerin özür dilemesi gerekıyor bu arkadaşa karşı..
@Spare -- @Sieger -- @Senua yönetim ekibi 'ne 'dir bu bildiri...
@Conqueror ve Violent kullanıcılarına lütfen forum kurallarını
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
okutunuz.

@Spare buradaki konu içeriklerini dikkatli okursan sevinirim , mod yetkilendirme veyahut herhangi bir rütbe ünvanı verdiğiniz adamları lütfen bundan sonra daha dikkatli seçiniz kişi istersen oraya game master yazar isterse developer yazar bu onun tamamen kendi istediği insanları bu şekilde yargılamak bu şekilde aşağılayıcı aynı zamanda iğneleyici konuşmak forumun ahlak ve kurallarını bozmakta yetkililer lütfen bu arkadaşları uyarsın..
Sorunun küçüğü büyüğü olmaz bir yardım istenmiş ise bilgin var ise paylaşırsın böyle gereksiz yorumlara ithafen sizlerin özür dilemesi gerekıyor bu arkadaşa karşı..
okutunuz.
Bu arkadaş işi tam olarak bilmeyerek işin içine girmiş.İşi tam olarak bilmediğin halde Editör,Game Master,Developer yazıyorsan ve böylesine basit (!) bir soru soruyorsan eleştiriye de katlanacaksın.Arada bir konuları gezinirsen herkese aynı tepki verilmediğini görürsün.

Bir oyun açıp büyük kitlelere oynatmak bu kadar kolay olmamalıdır.Bu arkadaşa burada yardım edilmeseydi ve işin içinden çıkamasaydı acaba ne yapacaktı? O kadar insanın emek verdiği veya para yatırdığı bir serveri ya batıracaktı yada insanların güvenini sarsacak bırakmalarına neden olacaktı.Sence o kadar insanın emeğinin bir kişinin iş bilmezliği yüzünden hiç olması doğru olur mu ?

@tylu bu seni hiç ilgilendirmez sen olduğun yerde şuan boş yapmaktan vazgeç eğer yapamıyorsan saygı duyacaksın burası kamu oyuna açık bir platfrom isteyen istediğinizi yazar ama kımseyi küçük düşürecek ithaflarda bulunamazsınız kendinize gelin.

okutunuz.
Kimseyi yargılamadım asla benim haddim de değil. Gayet normal bir şekilde sordum. Bu piyasada kişilerin çoğunu kullandığı "NickName" 'den tanıyoruz. Kendini nasıl tanıtırsan öyle hatırlanırsın.
#Konu daha fazla yorumlara kapatılmıştır.

Developer, coder olmak kolay değil arkadaşlar.
Önce developer, coder, editör yazıp, sonra bu yolda ilerlemeniz doğru olandır.

Yani önce eğitim değil, önce yazmanız, sonra eğitilmeniz gerekli.

Neyse, çözüldüğüne sevindim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt