Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO Ücretsiz Guard [Kendi IP Lisansını Kendin YAP] Güncellendi. [kGuard 2020] Bilinen exploitler fixli (unique exploit dahil)

B

Bendekide eski kullandıgım 2016 db eve geçince yaedımcı olurum. Fakat kuramadım bir türlü. Bir yerde hata yaptık ama neresi
Bende db kurulum aşamasında hata veriyor. DB istememin nedeni o. ilk açtığımda ki db kurulum aşamasını geçersem şunu şöyle yap diyebilirim belki ondan :D

bunu kullanmanızı önermem. exploitlerden tamamen korumuyor yani hepsi fixli değil :)
önereceğin ne var ücretsiz olarak
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

%100 bişey beklemek yanlış sonuçta. Crackli de olsa bir çok kişi yapıyor bunu. En azından ne kullanacaklarını bilsin millet

6PRZVeMrTi67-oCFdjKiaA.png

KONUYU BEĞENMEDEN VE YORUM YAPMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ!
Sorun yaşayanın konu altına yazması yeterli.
Konuyu çalıp nereden ve kimden çaldığını belirtmeyenlere sevgilerimle. :)
Download: [REPLYTHANKS,2]
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
[/REPLYTHANKS]
Virus TOTAL:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
1:::algoritma akışında hata oldu.bir kaç saniye sonra tekrar başlatılacak.hata metin dosyası kayıt edildi
2::::SQL ile hatalar alıyorsanız veritabanını silmeyi deneyiniz diye 2 kırmızı yazıda bu hataları alıyorum

çalışmıyor !

çalışmıyor

dont work

guard otomatik db kurulumu yapmıyor yapmadığı için guard exe sürekli algoritma hatası veriyor uygun zamanda konfigüre ederseniz sevinirim.

1:::algoritma akışında hata oldu.bir kaç saniye sonra tekrar başlatılacak.hata metin dosyası kayıt edildi
2::::SQL ile hatalar alıyorsanız veritabanını silmeyi deneyiniz diye 2 kırmızı yazıda bu hataları alıyorum

çalışmıyor !

çalışmıyor

dont work

guard otomatik db kurulumu yapmıyor yapmadığı için guard exe sürekli algoritma hatası veriyor uygun zamanda konfigüre ederseniz sevinirim.
K GUARD DATABASE Sİ YOKMU ARKADAŞIM SENDE ONU YÜKLE AYARLAMALARI DOGRU YAP CALISIR Guard ın özel ipsi senin ip nle uyuşup uyuşmadıgını kontrol et

Server online ama kguard da sistemi başlat diyince launcherde start gelmiyor yardım eder misiniz

Geri
Üst Alt