Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO Ücretsiz Guard [Kendi IP Lisansını Kendin YAP] Güncellendi. [kGuard 2020] Bilinen exploitler fixli (unique exploit dahil)

6PRZVeMrTi67-oCFdjKiaA.png

KONUYU BEĞENMEDEN VE YORUM YAPMADAN LİNKLERİ GÖREMEZSİNİZ!
Sorun yaşayanın konu altına yazması yeterli.
Download: [Gizli İçerik]
Virus TOTAL
:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

başkan kguardını denemek istedim seninkine ipye lisans ile çalışmıyormu giriş sağlayamadım ve veritabanı owner giriş istedi benim yaptığımda direk açılış sağlıyor ve iplerine göre linkliyorum

Virus TOTAL
:
Merhaba ben de bu programı kullanmak istiyorum ancak kendi ip adresimi lisanslı ip adresi yapamadım yardımcı olabilir misiniz?

başkan kguardını denemek istedim seninkine ipye lisans ile çalışmıyormu giriş sağlayamadım ve veritabanı owner giriş istedi benim yaptığımda direk açılış sağlıyor ve iplerine göre linkliyorum
Sorun yaşayanlar varsa lisans için IP girecekleri programı eklerim birazdan + ownerlik talebini kaldırırım. ☺️

Virus TOTAL
:
Bilinen hepsi fixlimi cidden :) Birde exploit kullanıldığında bildiri sistemi var mı? Hack yaparsan ban yersin gibi ..

Guardlar çok pahalı olması nedeniyle bütçe sorunu yaşayan 50-100 oyunculuk oyunlar bu sayede rahat bir nefes almış olur. Paylaşım gerçekten güzel.

Geri
Üst Alt