Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO - Unique Spawn Ekleme

hata verdiği satırlar bunlar

INSERT INTO Tab_RefTactics (dwTacticsID,dwObjID,btAIQoS,nMaxStamina,btMaxStaminaVariance,nSightRange,btAggressType,AggressData,btChangeTarget,btHelpRe
(@MAXTACTICS,@MOBID,0,500,50,200,0,0,2,2,2,0,0,5,0,0,0,0,0,30,0,0,4,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,1,500,0,0,2,0,0,112,@UNIQUE)
INSERT INTO Tab_RefHive (dwHiveID,btKeepMonsterCountType,dwOverwriteMaxTotalCount,fMonsterCountPerPC,dwSpawnSpeedIncreaseRate,dwMaxIncreaseRate,btFlag
(@MAXHIVE,0,1,0,0,0,0,1,1,@UNIQUE)

SQL hata veriyor.
Msg 102, Level 15, State 1, Line 22
Incorrect syntax near '('.
Msg 102, Level 15, State 1, Line 23
Msg 102, Level 15, State 1, Line 30

İdentity muhtemelen sende açık onu kapat öyle okut Queryi bazı veritabanlarında bu tip hatalar ortaya çıkabiliyor txt olarak eklemeye gerek yok otomatik İd yi kapatıp ekle 3 tabloda aynı işlemi uygulayın.

Teşekkür ederim dostum. Idenfty yi kapat dediğin için :D Kodla yapmadım onu yapan hazır program var direk onunla seri seri yaptım geçtim idenfity iyi baş belası oldu :D

Geri
Üst Alt