Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro Unique'lerin Hiçbiri Atack Yapmıyorr

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba,

Server'de hiç bir unique saldırı yapmıyor.Forumda bir çok konu va bununla ilgili ama hepsini denedim.Bi türlü başaramadım. Normal ekstra eklenen unique'leri geçtim normal uniqueler bile saldırmıyor. Yardımcı Olurmusunuz ?

Çözüm
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
benim dediğimse hwanlevel kaç ise textusysteme bak o rutbenin leveli ne ise ona gore common idsini alicaksın işte sana ornek bir rütbe konusu
Merhabalar, GameServer üzerinden bir unique'yi elle spawn edin:
/LOADMONSTER [UniqueName] [X] [Y] [RegionID]
Unique spawn oluyor fakat saldırmıyorsa, kesinlikle SQL tarafında skill veya tactics hatası vardır.
_RefSkill ve _RefMonsterAssignSkill Tablolarını kontrol et.

Oyla 0
Hazır Veritabanı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Eve gidince denicem bunu

I will check

Oyla 0
refskill deki skilleri ile refobjcommon mu refobjcharmı ordaki skillparamların ID'leri farklıdır oyuzden atak yapmıyordur duz atak bile olsa

Oyla 0
Eğer refskill ve refobjchar uyumlu değilse sağ altta kırmızı hata mesajı döner eğer hasar vuruyorsa animasyon çalışmıyorsa skilleffect sorunludur ,Hiç bir tepki yoksa dbto media yap yeniden dene ,hata mesajları çıkacaktır

Oyla 0
Onları çözdüm bu sefer bi tane unique bozuldu onuda direk spawmdan kaldırcam.

Reisler birde mesela bir rütbe kodu 'UIO_SECOND_HWAN_EU_NAME_LEVEL_114' işte yazması gereken mesela 'Vsro' ama bunu item sc ile basıyorum. Bu kodun 'UIO_SECOND_HWAN_CH_NAME_LEVEL_17 ' rütbesi yazıyor yanda sorun nerde olabilir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt