Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

140 Cap VSRO v193 Files (%98 FIX)

yedek link ve dosyalar bulunmadığı için konunun kapatılmasını rica ederim iyi günler

arkadaslar machinemanager cert aldı çalıştı şiimdide Sr_ShardManager DB baglanamıyor neden dlugu konusunda fikri olan varmı acaba.
tüm kontrollri yaptım, daha once cok vsro kurdum ama sanırım bu dosyalar farklı bir mantıkla claisiyor cunku Cert bile farkli ve SQL 2019 istedi onu kurdum mecburen.rica etsem bilen arkasdaslar yardımcı olurmu.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
ustam linkler ölü ve son atılan linkten idnriip kurdum ama sorunla karsilastim musait bir zamanda yardicmi olursan sevinirim.

arkadaslar tum sorunlar tamam şimdi son karsilastigim sorun GameServer aciyorum 2 saniye sonra kapaniyor. DEP ekli ve tm kontrolleri yaptim ama yine aynı sizce neden yapabilir, fikri olan arkadaslar yardimci olabilirlermi acaba.

Ekli dosyalar

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    266.3 KB · Görüntüleme: 83
link download???

thanks for sharing!

clients not file media.pk2 ????

you have client language vietnamese?

Geri