Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro Web sitesini taşıma

Türk Lirası
0.00₺
İyi forumlar arkadaşlar. Website bölümüne mi buraya mı açmalıyım diye düşündüm ikisinide ilgilendirdiği için buraya konuyu açmaya karar verdim.
Şimdi ben sunucuda paneli vs. kurdum ama domain ve host haliyle başka bir yerde bunların kurulumunu nasıl yaparım FPT ayarları vs. dediler ama SQL bağlantısını kurmam gerekecek sonuçta SQL bağlantısınden dolayı ne yapmam gerektiğinden emin değilim. Bilgisi olan birisi ulaşabilir mi lütfen Alpemix verebilirim

CPanel var bu arada hostingde

Son düzenleme:
FastCGI hatası alıyorsanız tam SS gönderebilir misiniz?

WebConfig dosyası doğru yapılandırılmamış olabilir.

Oyla 0
Dosyalarda her hangi bir sorun yok defalarca kez kontrole ettik. Any Desk vereyim özelden girip bakar mısın bi?

Oyla 0
İşlem halledildi. Web.Config dosyasında çıktı sorun. daha önceden denemiş olmamıza rağmen Plesk panelin kurulu olduğu dizinin içerisindeki CGI modülünü ISS den işlememiz gerekiyormuş. Bu yüzdne çalışmamış

Oyla 0
Geri
Üst Alt