Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Görsel Anlatım Web Sitesine Canlı Chat Eklemek

tylu

VSro
.
Türk Lirası
0.00₺
[REPLYTHANKS,2,3,4]

Site:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

1-Öncelikle verdiğim adrese giderek kayıt oluyoruz.Verdiğim siteye kayıt olmak zorunda değilsiniz google de aratırsanız bir çok site göreceksiniz.Kayıt işlemi bittikten sonra sizi böyle bir ekrana yönlendirecek.
2-Siyah ile işaretlediğim alana tıkayacaksınız.

Adsız1.png
3-Web sitenize komut dosyası yükleyin yazısına tıkladıktan sonra sizi böyle bir sayfaya yönlendirecek.Bu sayfada siyah ile işaretlediğim alandaki kodu alıyoruz.
Adsız3.png
4-Kodu web sitemizin dosyaları içerisinde header.php dosyasının <body> etiketini hemen altına yapıştırıyoruz yapıştırıyoruz.Buradaki header.php dosyasını php paneller için örnek verdim dosya uzantısı panele göre değişebilir.

5-Mutlu son .Web sitemize girdiğimizde varsayılan olarak sağ altta chat ikonunu görebilir ve kullanabiliriz.Konuda uygulamanın özelliklerinden bahsetmiyorum ekleme işleminden sonra siteyi karıştırırsanız mobil içinde uygulama gibi bir çok özelliği olduğunu görürsünüz.Verdiğim site ücretli bir sitedir.29 Gün deneme zamanı veriyor.Googlede araştırırsanız ücretsiz olanları bulabilirsiniz.

Adsız4.png
[/REPLYTHANKS]

Geri
Üst Alt