Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Görsel Anlatım Web Sitesine Discord Widget Eklemek

[REPLYTHANKS,2,3,4]
Discord widgeti nedir ?
Genelde sizlerin silkroad serverlerinin sitelerinde sağ tarafta gördüğünüz oyunun discord sunucusuna katılmanızı sağlayan araçtır..JoyHub'un sitesine giderseniz sağ tarafta göreceksiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İşlev açısından önemli olduğunu düşündüğüm için nasıl yapıldığını anlatacağım.

Başlayalım;

1-Öncelikle discord sunucumuza giriyoruz ve bir sunucu kuruyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 7896

2-Sunucuyu kurduktan sonra sunucuya giriyoruz ve sol üstten Sunucu Ayarları>Widget'e giriyoruz.Burada yapmamız gereken şey sağ üstten Sunucu Widgetini Etkinleştir ve sol alttan Hazır Widget yazan bölmeden kodumuzu kopyalamaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 7897

4-Sizin tek sorun yaşayacağınız kısım bura olacaktır.Kopyaladığımız hazır kodu web sitesi üzerinde nereye yapıştıracağız ? Panelde tema üzerinde istediğiniz herhangi bir yeri widget için ayırabilir ve widgetin dilediğiniz gibi boyutlarıyla oynayabilirsiniz.Ben göstermek amaçlı boş bir .html sayfasını kullandım.
Ekli dosyayı görüntüle 7898

Eğer istek olursa en çok kullandığınız panellerden 1-2 temada nasıl ekleyeceğinizi gösterebilirim.

[/ REPLYTEŞEKKÜRLER]​
teşekkürler

Geri
Üst Alt