Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Paylaşım WebMall $ PHP::PDO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mico
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
origkey userid aldılamıyor ilk gözlemlerim ile bende bu nedenle
gamemallgate.php >
PHP:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
ifasesini
PHP:
olarak değiştirirsen çalışacaktır.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

web mall item chest göndermek için bunlarda gerekiyor.

SQL:

SQL:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
ben deneme amaçlı yaptım Certifykey okuyor ama orgkey henüz okumuyor sistem onu da bakım paylaşırım.
amacım test etmekti :)

unknown.png

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık, üzerine uğraşmak isteyen arkadaşlar olursa aslında iki değeride okuyor fakat client'in gönderdiği key ile veri tabanında ki key bir biri ile uyuşmuyor bu nedenle login olma hatası veriyor, o keyleri eşitlemek gerekli.

valla dostlar server edit hocanın paylastıgı bu ben sadece arsıvlemıstım sımdı ıse cıkartıp paylastım yapabılen varsa yaptıkdan sonra yenı konu olarak paylasabılır elımden sımdılık bukadar geliyor çalıştıgım ıcın zaman olmuyor eskısı gıbı yoksa oturup ugrasırdım :D

<?php
session_start();
requer '_setmydb\config.php';

$userjid = $_GET['jid'];
$origkey = $_GET['chave'];
$_SESSION['jid'] = $userjid;
$login = mssql_query("selecione * de WEB_ITEM_CERTIFYKEY WHERE userjid = '$userjid'");
if(mssql_num_rows($login)>=1){
while($linha = mssql_fetch_array($login)) {
session_start();
$chave aleatória = rand(1000, 20000);
$_SESSION['ranky'] = $randomkey;
$_SESSION['yeswecan'] = $randomkey;
$token = $row['Certifykey'];
}
if ($token){
$login = mssql_query("excluir de WEB_ITEM_CERTIFYKEY onde UserJID = '$userjid'");
header('location:itemBuyGame_list.php?st0=3');
}senão{
header('local:erro.php');
}
}senão{
header('local:erro.php');
}
?>

webmall daha denemedim. Panel içindeki tüm sql bağlantılarını ve queryleri ISRO-R ye göre düzenledim. Panel kayıt almıyor. Giriş yapmaya çallışınca http 500 hatası veriyor. PurePanel'in paylaşılan dosyalarının altındaki query kodlarını girince giriş yapıyor kayıt alıyor bu seferde c7 hatası veriyor. Query kodunu düzenleyip tekrar attım her hangi bir değişiklik olmadı

Geri
Üst Alt