Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cSRO PaylaşımWebmall v3 - WebMall-SimilarRank v1 Full (2021 Sürüm)
Ben paylaşanı bilirim sizlerde bişeyler paylaşarak bu konuda destek olsanız fena olmaz yani bakıyorum ve paylaşılan bir çok şey size ait ( sizin iddanız ) demekki baya bilginiz var 2 sorun giderseniz güzel olur.
1 ben askerdeyim şuan da o yüzden bir şey paylaşamam.
2 o dosyaları ben yaptığımı kanitlayacak tarihsel şekilde verileri ve e imzalı dosyalarım dışarıda bilgisayarımda duruyor.
3 shiroi nin konusuna bakarsanız artur zaten programların benim olduğunu ve çaldığını söylüyor daha büyük ispat olamaz herhalde.
4 para kazanmak için yaptığım bir işi neden ücret siz paylaşayım ki burada benim emek verdiğim dosyalarla millet üstümden para kazanacak ben artık buna destek vermiyorum
Ticari bir gelirin varsa ona bişey diyemem ama bazen gelir elde etmek içinde piyasanın ilerlemesi lazım küçük fixler düzeltmeler vs kimse bişey paylaşmıyor en basit şeyleri bile büyütüyorlar kimse sw açamıyor bende bazen saatlerce uğraştığım şeyleri paylaşıyorum kimseyi doyurmaz aç da bırakmaz benim düşüncem bu csro r yolundan para kazanmak için önce yolun açık olması gerekiyor. Uğraşıyorum ki insanlar ellerindeki küçük şeyleri paylaşsın ilerlesin csro r ama insanlar çok cimri.