Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Windows 7 ye Server kurma client görmeme

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar serveri kurdum pc ye herşey tamam serveri aktif ettim odbc ayarı yaptım sro vt acocunt a ip yide girdim sqlden Cliente ipnutla ayarıda yaptım gerekli bütün portları denedim client açmıor görmüyor 1sene önce falanda kurmustum tak giriyordu launchere start gelip öylede girebiliyodum fakat şimdi giremiyorum ne eksık olabilir yada sorun nerde bilen varmı ?

Arkadaşlar serveri kurdum pc ye herşey tamam serveri aktif ettim odbc ayarı yaptım sro vt acocunt a ip yide girdim sqlden Cliente ipnutla ayarıda yaptım gerekli bütün portları denedim client açmıor görmüyor 1sene önce falanda kurmustum tak giriyordu launchere start gelip öylede girebiliyodum fakat şimdi giremiyorum ne eksık olabilir yada sorun nerde bilen varmı ?
Win10 a geç win7 baştan aşağı sorunlu, gelmiş geçmiş en stabil Windows sürümü şuan 10 hiçbir problem yaşamıyorum

Oyla 0
Win10 a geç win7 baştan aşağı sorunlu, gelmiş geçmiş en stabil Windows sürümü şuan 10 hiçbir problem yaşamıyorum
1 sene falan aynı pcden yapmıştım sonra işte format attım tekrar yükleyim falan dedim herşey tamam clientte problem yaşıorum oyunu aktıf ettim portlarda sıkıntı var yada ip yi tanımlayamıyor anlamadım gitti D:

Oyla 0
1 sene falan aynı pcden yapmıştım sonra işte format attım tekrar yükleyim falan dedim herşey tamam clientte problem yaşıorum oyunu aktıf ettim portlarda sıkıntı var yada ip yi tanımlayamıyor anlamadım gitti D:
Ben şuan win10 da yapıyorum editi port fln açmadım ve dep fln da aktif etmedim herhangi bir sorun yok

Oyla 0
Client için hangi port kullanıyosun bende port falan açmadım 15779 portu oluyodu önceden şimdi olmuor
15779 kullanıyorum sorun yok yani bende ? sen dediğim gibi win10 a geç rahat et win7 de dll ve driver problemi çok fazla tamamen sıkıntı ayrıca win10 a göre daha çok yoruyor cihazı

Oyla 0
haklısın windows dll leri vs eksik görebilir 10 unu deneyeceğim :D
Sana tavsiyem localde server açacaksan işletim sistemi olarak windows 10 u kullan. Exeler bir süre sonra açık kaldığı zaman ram kullanımı azalıyor. Yani bilgisayar bir nevi exeler açıkken de açık değilmiş gibi hız kazanıyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt