Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Windows 7 ye Server kurma client görmeme

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar serveri kurdum pc ye herşey tamam serveri aktif ettim odbc ayarı yaptım sro vt acocunt a ip yide girdim sqlden Cliente ipnutla ayarıda yaptım gerekli bütün portları denedim client açmıor görmüyor 1sene önce falanda kurmustum tak giriyordu launchere start gelip öylede girebiliyodum fakat şimdi giremiyorum ne eksık olabilir yada sorun nerde bilen varmı ?

Sorunun windows sürümüyle ilgili olduğunu sanmıyorum.
Localde yapıyorsan loopback yapmayı unutmuş olabilirsin,
hala sorun yaşıyorsan modeme bağlanan IP "192.168.1.x" değişmiştir onu devre dışı bırak cmd'den kontrol et ona göre aktifleştir.
Örnek video aşağıda mevcut, önce cmd'de ipconfig taratıp olağan IP'yi buluyorsun 192.168.1.109 misal. Sonra IPv4 ayarlarından otomatiğe alıyorsun. Tekrar ipconfig taratıp 192.168.1.x' ile tekrar ayarlıyorsun.

Oyla 0
Sorunun windows sürümüyle ilgili olduğunu sanmıyorum.
Localde yapıyorsan loopback yapmayı unutmuş olabilirsin,
hala sorun yaşıyorsan modeme bağlanan IP "192.168.1.x" değişmiştir onu devre dışı bırak cmd'den kontrol et ona göre aktifleştir.
Örnek video aşağıda mevcut, önce cmd'de ipconfig taratıp olağan IP'yi buluyorsun 192.168.1.109 misal. Sonra IPv4 ayarlarından otomatiğe alıyorsun. Tekrar ipconfig taratıp 192.168.1.x' ile tekrar ayarlıyorsun.

file zilla server bile kurdum herşeyi yaptım bide bunuda deneyim ama önceden tak cliente bile start geliodu localdan yapıorum ama şimdi yaptıgımda client görmüor giremiorum :) bunu da deneyim bklm

Oyla 0
Geri
Üst Alt