Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Winter Event Snow Flake

Dostlar Bana Snow Flake Event Lazim Scriplerini Bulamadim Hic Bir Sekilde Elinde Mevcut Olan Varsa Paylasirsa Cok Minnettar Olurum :love:
lua script ile olan birşey değil snow flake gs ile alakalı sanırım

server.cfg den aktif edince dbdeki süreleri düzeltince çalışır zaten

Onlari Halletimde RefServerEvent Diyorsun Oralarin Tarihlerini Dehistirdim ServerCfg De Halletim Cikan Eden Yok ?D

3075haci bu event so ok yazilari neden boyle bilgisi olan varmi nasil duzeltilir bu daha oncedemi boyleydi bakmadim D

haci sunucunun vermis oldugu clean files zaten D
Elin ....le gerdeğe girmek senin mesele, dediğimi yap sunucunun verdiği filesden ne bekliyorsun?
Ekli dosyayı görüntüle 3075haci bu event so ok yazilari neden boyle bilgisi olan varmi nasil duzeltilir bu daha oncedemi boyleydi bakmadim D
Demekki kullandığın client düzgün çevrili değil. Senua'nın paylaştığı dosyaları kullan sorun kalmaz.

Şu sro sunucu firmalarıyla iş yapmayın diyoruz o kadar ama dinlenmeyince böyle sorunların ardı arkası kesilmiyor. Yarın öbür gün o kadar emek verdikten sonra biri sunucunuza sızıp dosyalarinizi içeriğinizi omuzlarsa şaşırmayın ?

Geri
Üst Alt