Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Winter Event Snow Flake

Elin ....le gerdeğe girmek senin mesele, dediğimi yap sunucunun verdiği filesden ne bekliyorsun?

Demekki kullandığın client düzgün çevrili değil. Senua'nın paylaştığı dosyaları kullan sorun kalmaz.
Senuana nin Derken Filesmi Diyorsun Dostum Baktim Bulamadimda Sorayim Dedim Sagolasin

Senuana nin Derken Filesmi Diyorsun Dostum Baktim Bulamadimda Sorayim Dedim Sagolasin
Dostum mesajları dikkatli okursan anlam karmaşası yaratmamis olursun, ilk mesajına cevap attım ardından ikinci mesajından alıntı yapıp onun cevabını verdim falancanin filesi diye birşey yok dil dosyasından bahsediyorum.

Merak ettiğim konuyu takip ediyorum sorun çözülmüş çok güzel sorun nasıl çözülmüş mesele burda eğer çözülen sorunların çözümünü burda belirtmesseniz konu açmayın

Haci Cozulmedi Aslina Bakarsan Mevzu Uzamasin Diye Kapadim Arkadaslarin Dedigi Gibi Baska Files Bulmak Lazim Suncunun Verdigi Files de SOrun Var Sanirim Ama Files Bulup Denemedim Onlarin Dediginin Dogrultusunda Cozuldu Imayesi Yerlestirdim D

Geri
Üst Alt