Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Worldmap Sorunu SkyTemple

Azciel

.
Türk Lirası
0.00₺
Ekran Alıntısı.PNGbbb.png

Skytemple 'de sadece gösterdiğim alanda beyaz ekranla karşılaşıyorum ne yaptıysam düzelmedi.
daha önceden bu sorunla karşılaşan varmı

Sorun sadece ICE Temple ve Poison Templede karşılıyorum diğer Skytemplelerde problem yaşanmıyor.

Addrallypoint -- 23002 - 1294 - 4 - 462 Poison

@tylu Media.pk2'de sorun var dersen böyle cevap veririm bu küstahlık degil bende biliyorum orada sorun oldugunu ama sen yorum yapmak için yazıyorsun.

Düzgün çalıştığını düşündüğün bir oyundan worldmap klasöründeki .ddj dosyasını değiştirip denermisin ?

Aynı kodları kullanıyorum ID Kısımlarıda Sıralı bir şekilde fakat böyle bir problem yaşıyorum.
Şuandaki Durumum Herşeyi deneyip daha önceden böyle bir problem yaşayan varmı onu bulmak :)

Geri
Üst Alt