Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Worldmap Sorunu SkyTemple

@tylu Sorunu kendim çözdüm teşekkür ederim herkese ufak bir yerdeki hata gözden kaçmış teşekkürler.

@tylu Sorunu kendim çözdüm teşekkür ederim herkese ufak bir yerdeki hata gözden kaçmış teşekkürler.
Arkadaşlar sorun çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyin ayrıca nasıl çözüldüğüne dair detay verin konuyu açıp çözüp terk etmeyin aynı sorunu yaşayan arkadaşlarınıza yardımcı olur ve konu kirliliğinden kurtuluruz

Çözüldü olarak işaretliyorum

Sorun tam anlamıyla çözülmüş degil 80 cap Uyarlı bir Map kullanınca tekrardan problem yaratıyor.
80 Cap'e skytemple ekleyen ve old map kullanan biri paylaşırsa problem çözülecek gibi duruyor..
world_instanceinfo.txt
worldmap_localinfo.txt
worldmap_mapinfo.txt
worldmapguidedata.txt
worldmapguidedata_region.txt

Daha önceden yapan bir arkadaşımız paylaşırsa çok iyi olur.

Geri
Üst Alt