Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü x trap hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ashcha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ashcha

.
Türk Lirası
0.00₺
Sr_gameserverda bir hata alıyordum smc_independent ile hallettim ama şimdide oyun açılışında böyle bir hata alıyorum.Her şeyi kontrol ettim ama neden kaynaklandığını anlamadım hala.3 saat önce başka bir database ve client ile deneğimde de sadece oyun açılırkenki küçük ekran geliyordu ve uzun süre beklemem rağmen oyun açılmıyordu.Server dosyaları hariç bu konudaki dosyaları kullandım bu arada.https://www.vsro.org/konular/vsro-clean-database-fixli-no-xtrap-files.110/Adsız4.pngADSIZ2.png

Ekli dosyalar

• Adsız3.png
    Adsız3.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 26
Oyla 0
Sr_gameserverda bir hata alıyordum smc_independent ile hallettim ama şimdide oyun açılışında böyle bir hata alıyorum.Her şeyi kontrol ettim ama neden kaynaklandığını anlamadım hala.3 saat önce başka bir database ve client ile deneğimde de sadece oyun açılırkenki küçük ekran geliyordu ve uzun süre beklemem rağmen oyun açılmıyordu.Server dosyaları hariç bu konudaki dosyaları kullandım bu arada.https://www.vsro.org/konular/vsro-clean-database-fixli-no-xtrap-files.110/Ekli dosyayı görüntüle 8056Ekli dosyayı görüntüle 8053
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Konuya dikkatli bakarsan No-Xtrap sro client oldugunu göreceksin onu kullan :)

Oyla 0
@Conqueror Hocam bahsettiğiniz klasördeki dosyaları uygun klasörlere attım ancak bu sefer oyunu exloader açmaya çalıştığım zaman herhangi bir şey açılmıyor
IpInput ile clientin ip ve portlarını doğru girdiğine emin ol Loaderden ise sadece multiclient kutucuğu işaretli olsun.

Oyla 0
Geri
Üst Alt