Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Yeni dönem, yeni düzenlemeler! [Hissedarlık dönemi] Artık vsro.org kazançlarına ortaksınız.

Forumumuza hayırlı ve uğurlu olsun.. Hep ileri düşünülerek yapıcı bir şekilde, üzerine koya koya gidildiğinde olacakları hep beraber göreceğiz. Bu daha başlangıç biliyorum ama başlangıç böyleyse gelecek beni heyecanlandırıyor.

It's a good idea, but I think you should further expand the categories of games like Lineague Mu Shaiya Black Desert. I don't know if there is a lot of content but it won't always be SRO 👍it's just an opinion that i say

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

With this period, enriching our content is among our plans. It is very important that the new sections we will open attract attention.

It is very happy that our foreign friends are constantly following us, taking care of users and sharing what they know. ❤️

Merhaba Admin bey Sunucu Firması Olarak Bizde Bu Ortaklıga Takılabilirmiyiz. Web Sitemiz Kurulum Aşamasında

Hep birlikte daha iyi bir ortam için efor sarfetmeye ve insana yatırım yapmaya devam edeceğiz. ❤️
Normal üyeler için şimdilik bir çalışmamız yok ancak içeriği zenginleştirmek hedeflerimiz arasında. Bu sayede sadece editorlük bilgisi olanlar değil, farklı alanlarda bilgileri ve tecrübeli olan insanlar pastadan dilimini alabilecek. ☺ ❤
Hep birlikte, her şeyden önce insana yatırımı benimsediğimiz sürece önümüz açık inşAllah. ❤
Daha birlikte nice güzel adımlar bizi bekliyor, hem bu sektör için hem tüm forum ortamları için. ❤

Ben bu forumu ilk kurduğum da, eğlencesine takılır ve kendi çapımda bildiklerimi paylaşırım diye kurdum. Sonrasında her geçen gün katlayarak büyümesi benim de beklemediğim birşeydi.
Bu forumu bu duruma getirenler, karşılık beklemeden insanlara yararlı olabilmek adına paylaşım yapan ve sorunlarını çözmeye çalışan üyelerimizindir. Başarı bizim değil, takipçilerimizin başarısıdır. Bu konuya daha önce de değinmiştim.

Geri
Üst Alt