Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Yeni katilim

Merhaba, ben de murat, yasim 28, arasira elektronik ve haberlesme muhendisligi okuyorum. yillar oncesi asp ve msaccess ile web site yaziyordum, sql querylere aliskanligim ordan. 2005 zamanlari silkroad oynardim, o zamanlar isro 80 cap ti. sonrasinda bir iki private oynama denemem oldu ama gordugum haksizliklar, duzenbazliklar, beceriksizlikler beni buraya getirdi. orta derecede c yazabiliyorum, az bucuk bilgisayara hakimim. tecrubelerimi paylasmak ve tecrubelerinizden faydalanmak isterim. mezara goturmicez sonucta.

Merhaba, ben de murat, yasim 28, arasira elektronik ve haberlesme muhendisligi okuyorum. yillar oncesi asp ve msaccess ile web site yaziyordum, sql querylere aliskanligim ordan. 2005 zamanlari silkroad oynardim, o zamanlar isro 80 cap ti. sonrasinda bir iki private oynama denemem oldu ama gordugum haksizliklar, duzenbazliklar, beceriksizlikler beni buraya getirdi. orta derecede c yazabiliyorum, az bucuk bilgisayara hakimim. tecrubelerimi paylasmak ve tecrubelerinizden faydalanmak isterim. mezara goturmicez sonucta.

Hos geldin murat aramiza

Ben Ceyhun Celal 24 yaşındayım nükleer enerji mühendisliği okuyorum yıllardır player olarak oynadığım silkroad 2010 yılında bırakmıştım. 7,8 yıldır pvp serverlarda oynuyorum bir kaç aydır vsro üzerinden local olarak sv editliyorum birşey öğrenmeye çalışıyorum elimden geldiğince buradaki arkadaşlara yardımcı olurum 7/24 açığım mesaj atabılırsınız Bilgim oldugu konular yardımcı olabılırım

Geri
Üst Alt