Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce açmış olduğu blackdesert vs gibi oyunlardan elde edemediği geliri silkroadda 1 ayda elde edince herşeye kulaklarını tıkamaları çok normal memati başın dediği gibi hiçbir şey umurlarında değil.
Millet EU sevmiyor çünkü oyun dengesini bozduklarını düşünüyorlar. Zaten gelse aynı iSRO senaryosuna döner, zamanla oyuncu kaybına bağlı sunucu kapatırlar. Hadi iSRO'nun 40 civarı sunucusu vardı da 10 civarına düştü TRSRO'nun 6 sunucusu var hepten kapanır . Her şeyin ilki güzeldir
110 sonrası güncellemelerin iSRO'yu bitirmesi genel bir kanı zaten, ama TRSRO'ya sırf CH olduğu için başlayan kitlenin azımsanmayacak derecede olduğunu düşünüyorum. Eğer ki EU gelirse oyunu çoğu kişinin bırakacağını düşünüyorum.
Bu işlerde işte böyledir. 90 cap sadece çin diye bir çok insan başladı. EU gelirse bırakır ama EU geldiği için de bir o kadar insan başlasa yine aynı sistem devam eder Ha şuanda bunları konuşmak için çok erken tabii, EU gelmesi bence min 1 sene de..