Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Yeni skill ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar Gm skillerini biliyorsunuz onları eklemiştim clientimi sorunsuz çalışıyorlar fakat ben yeni bir skill eklemek istiyorum daha doğrusu örnek vermek gerekirse Cold Fire Lightning'in yanına yeni bir sekme açıp sekmenin içeriğine 1 adet skill eklemek istiyorum bu konuda desteğinizi alabilir miyim? Mesela bu sekmenin altına 30 levelda açılan fire nukesini eklemek istiyorum skill aynı ama farklı bir ad altında işte bunun ismini hasarını falan değiştiriceğim. yani aynı şeyi farklı bir isimle yeniymiş gibi yapacağım.

ben en alta ekledim sorunsuz çalıştı efektler
56nın bir amacı yok sanırım dbde sorgulayınca çıkmadı 56 ile alakalı birşey
56 dan başladığı için konulmuş olabilir kod

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

873

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Skilleri komple silip sevdiğim bi srodakileri ekliyecektim sıkıldım sildim :D uğraşılacak gibi değil :D misal 1. sırada ilk açılan skili 90 da açılan skil yapmıştım atakları falan değiştirmiştim sonra sıkılıp sildim hazır kullanmak en iyisi :D veya standart :D

veya dediğin gibi ddj yani resim icon ve skill effect değiştirip yapacam bir dahakine ben skill ekleyerek yapmıştım 120-125-140 :D

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt