Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Yeni temamızı nasıl buldunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Spare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hatalar görüyorum sanki Üst banner menüsünde bi tuhaflık var sanki ara sıra ortada bug gibi birşey oluşuyor mesela f5 yaptığınızda belli oluyor ya da üstüne geldiğinizde f5den sonra
Bir diğer hata da bannerin kendisi resim kendini sürekli sabit bir konumda tutmaya çalışıyor ama kötü görünüyor oynuyor yani
Bir diğeri Çevrimiçi listesindeki isimleri nedense yazı kalite sorunu var sanırım çok göz yoruyor ya da bana öyle geliyor

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Kalp sandım onları dicektim burası evlilik yerimi :D hahah

Aslında ilk tema olsada daha iyi olur bence sürekli tema değikliğine gitme kendine özgün teman olsun yani logo gibi düşün.
İnsanların aklına bu tema gelmeli başka yerde görünce bile akla bu forum gelmeli.
Bu nedenle temada değiklik gitmek yerine eklentilerini daha geliştirebilirsin.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hem fikirim ancak bir önceki default tema idi ve geliştirilmesi bir yere kadar yapılabiliyordu. Bir yeri ellediğinde başka bir yer bozuluyordu ki bu tema bile öyle diyebilirim, o yüzden en iyi halini alana kadar uğraşmaya devam edeceğim. ^^ Default bence de hoş ancak bir çok kişi beğenmiyor ve bizleri açmış bırakmış olarak düşünebiliyor.

En iyi halini verene kadar bir kaç hafta bu tema bazılarınızı zorlayacaktır fakat bir kaç hafta sonra ki hali eminim kimseyi rahatsız etmeyecektir. ^^

Default tema halen kullanılabilir sol altta tema seçim bölümünden seçebilirsiniz...

Geri
Üst Alt