Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Yep yeni ücretsiz vsro guard! S-Guard vsrobiz! vSRO Ücretsiz Guard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
programcılar yaşıyorlarsa acaba guard güncellenecekmi kaç aydır aynı şekilde :D athena sağolsun daha üzerinde bi tane bile ek olmayan bir özellik eklenildiğini görmedim :D

programcılar yaşıyorlarsa acaba guard güncellenecekmi kaç aydır aynı şekilde :D athena sağolsun daha üzerinde bi tane bile ek olmayan bir özellik eklenildiğini görmedim :D
Yaşıyorlar, şuan niva projesine yönlenmiş durumdalar. Ayrıca Furkan iş nedeniyle şehir dışında. :) Yakında bir güncelleme olacak. :)

Yaşıyorlar, şuan niva projesine yönlenmiş durumdalar. Ayrıca Furkan iş nedeniyle şehir dışında. :) Yakında bir güncelleme olacak. :)
Herkesin sormak isteyip soramadığı bir şeyi sormak istedim ve cevabı aldım ne kadar sürecek yeni bir güncelleme epvpde birisi güzel bir guard paylaşacakta ondaki özellik mi çalınıp buna eklenecek yoksa kendisi mi yapacak tahmini bir süre varmı ?

The guard reached the distribution limit and its distribution was temporarily suspended. Our server may not be enough so we took precautions.

Guard dağıtım limitine şimdilik ulaştı ve dağıtımı geçici olarak durduruldu. Sunucumuz yetersiz gelebileceğinden bu önlemi aldık.

Bir sorum olacak. Uzun zamandır ufak bir sunucuda editlerimizi yapıyoruz. Guard lisans şartlarını yerine getirip oraya kurup incelesek, oyunu açtığımızda yine guard lisans şartlarına uyp başka bir makinada lisans alabilir miyiz ? Demem o ki şu an ki makinamızda oyunu açmayacağımız için herşeyi oturtup öylece başka bir sunucuya geçeceğiz.

Herkesin sormak isteyip soramadığı bir şeyi sormak istedim ve cevabı aldım ne kadar sürecek yeni bir güncelleme epvpde birisi güzel bir guard paylaşacakta ondaki özellik mi çalınıp buna eklenecek yoksa kendisi mi yapacak tahmini bir süre varmı ?

Epvp'deki güzel olanı kullanın sizin için daha iyi olacaktır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt