Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Öneri Yönetime Öneri

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba bir konu açılıyor ve indirme bağlantısını görebilmemiz için X süre kadar kayıtlı olmak gerekiyor mesajı ile karşılaşıyoruz ve bir başka konuya mesaj atabilmek için de süre kısıtı yiyioruz bu süreler gizli metin dışına yazılsın ki ona göre konuya mesaj atalım bugün yaşamış olduğum 49 dakika + 38 dakika + 24 dakika kısıtlamalar aldım ama peki forumdan yararlanabildim mi? tabi ki hayır çünkü 120 gün - 180 gün - 60 gün kayıtlı olmam gerekiyormuş gözünüzü seveyim konulara x süre kadar kayıtlı olmayı eklemeyin ya da indirme bağlantısını görebilmek için x süre kayıtlı olmayı gizli metin dışına ekleyin ki konuya mesaj atmayalım çünkü mesaj atıyoruz mesaj kısıtı alıyoruz lütfen bunun için bir şeyler yapın

@Spare
1726490288204.pngsro,

@Thor852
Forum Kuralları bu şekilde işliyor spawn'ın önüne geçilmesi adına sizler için Ban yemeyin die.
Yorum atmadan önce linkleri görebilme koşulları yazıyor onu okuyabilirsin.

konuya böyle bir cevap vermişsiniz ama konu sahibi ilk önce Gizli metni görüntülemek için konuya cevap vermelisiniz. kuralı eklemiş onun içerisine bir kural daha eklemiş bu şekilde; Bu gizli içeriği görmek için aşağıdaki reaksiyonlardan biriyle tepki vermelisiniz:

Örnekler ;
1726491233758.png
1726491275204.png
1726491296242.png

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Merhaba hocam öncelikle öneriniz için teşekkür ederiz. Forum içerisinde konu açan kişiler bunu kendi isteklerine göre koyabiliyorlar bu XenForo alt yapısı altında işleyin bir sistemdir. Konuyu açan kişi bunu kendisi istediği gibi açabilir konuya mesaj atıp atmamak tabi size kalmıştır lakin ben önerinizi öneme alarak yönetim sohbetine ulaştırabileceğimden emin olabilirsiniz.

Ayrıca kısıtlamalardan bahsetmişsiniz biz bunu bilerek zaten getirdik sizin dediğiniz gibi kullanmayıp sadece forumdaki içeriği alıp başka noktalarda paylaşmak isteyenler oluyor ondan dolayı böyle bir önlem aldık ayrıca bazı kişiler durmadan spam yapıp bu konuları daha çok almak adına böyle bir yol izlediğinden dolayı ayrıca tekrardan bunun önüne geçmek için yapılmış bir şeydir.

Hocam ben sizi anlıyorum zaten spam konusunda haklısınız ama benim derdim ve şikayetim şu; Kural içerisine kural eklemek doğru bir davranış değil yani insanlarla alay etmek mi yoksa konuya mesaj atalım diye bizi mi kandırıyor anlayamadım çözemedim bu kadar da kural eklenmez ki eğer ki kural ekliyorsan 3. kural olarak ne eklemiş? Gizli metni görüntülemek için, 720 gündür kayıttan bu yana geçen gününüzün olması lazım bunu birinci kurala eklese bizde onu görürüz ona göre konuya yazarız ben şimdi içeriği görebilmek için konuya mesaj atmakla ve beğenmekle kalıyorum konudan yararlanamıyorum ki.
bakın az önce tekrar yaşadım 39 dakika mesaj kısıtı aldım bu konuya yazabilmek için 39 dakika bekliyorum sizce bu işkence değil mi yani bu mantıklı bir davranış mı hocam allah aşkına biraz mantıklı düşünelim.
1. Kural : Gizli metni görüntülemek için konuya cevap vermelisiniz. (Konuya cevap verdik) ve konu içeriğini göremedik, sonra ikinci kuralı görüp uyguluyoruz.
2. Kural : Gizli metni görüntülemek için tepki vermelisiniz. (Konuya tepki verdik) ve konu içeriğini göremedik, sonra üçüncü kuralı görüyoruz.
3. Kural : Gizli metni görüntülemek için x süre kayıtlı olmamış gerekiyormuş. Sonuç olarak konu içeriğini yine görememiş olduk.
+ Bir başka konu içeriğini görebilmek için o konuya cevap vermek gerekiyor ama cevap veremiyorum, sebebi Bir sonraki mesaj atma süreniz 38 dakika 14 saniye bir kısıt aldım.

Kısıtlamaya/Spam mesaj için ben bir şey diyemiyorum benim sizlere derdim ve şikayetim bu kural içerisine kural ekleme muhabbeti bu kadarı çünkü fazla. Başka konulara bakıyorum adam eklemiş kural gizli metni görüntülemek için konuya cevap vermelisiniz cevap verdikten sonra içeriği görebiliyoruz ama şu geçmiş mesajlarıma bir bakın hangisine yazdıysam x kayıt süresi istiyor saatlerce bekliyorum inanın ki bir tane database indiremedim.

Lütfen sizlerden rica ediyorum bu konuya bir el atın genellikle @EfsaneSro nun konuları bu şekilde geçmiş mesajlarıma bakıp görebilirsiniz bunları düzeltebilirseniz ve yönetime bunu bildirirseniz çok memnun olurum @AleriyaSama @Spare

1726567090494-png.19415

sıralamayı bundan sonra
kayıtlı gün sayısı
ve cevap olarak değiştireyim sorunun çözülsün :D

Tekrar izah etmeyeceğiz. Konunun bizimle alakası yok, konuyu açan kişilerle alakası var. Bakın yukarıda @EfsaneSro yazmış. Ne yapalım? Konuyu açarken adam ücretsiz ve karşılıksız konu açtığı halde, açacağın konuda kullanacağın gizleme eklentisini bu sıra ile konuya ekleyeceksin mecbursun mu diyelim?

Lisanım sert gelebilir, bu tamamen sizle alakalı. Siz eğer ki bizim sizi kandırdığımızı oyaladığımızı düşünüyorsanız ki konuşmanızdan anlaşılan bu, bende açıklamamı bu şekilde net yaparım. KONUNUN BİZİMLE ALAKASI YOK. Bizi ilgilendiren kısmı içerik temiz mi, içerik var mı gerçekten. Biz görüyoruz. Herhangi bir aldatmaca kandırmaca yok. X forumlar ile karıştırmayın bizi onların hepsi bizden çalıntı konularla dolu.

Var mı yok mu bilmiyorum baktım ama bulamadım. Bildirim ve mesaj sesi gelse foruma güzel olacağını düşünüyorum, mesela biryere yorum yapıyorum veya konu açıyorum acaba cevap geldi mi diye sürekli kontrol etmek zorunda kalıyorum. Bildirim seslerini istemeyen kullanıcılar için bu özelliği kapatabilme opsiyonu olursa da iyi olur moderatör arkadaşlar çok fazla konuyla muhattap oldukları için uzun vadede bildirim seslerinden rahatsız olabilirler.

Herhangi bir kullanıcı banlandığında banlı olan kullanıcının forum üzerinde buna itiraz edebileceği bir alan olması da güzel olur. Örnek veriyorum, şu sebepten banlandınız bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız bu formu doldurun, buradan yöneticiye geri bildirimde bulunun gibi bir alanın açılmasından söz ediyorum. (Bu özellik var mı yok mu bilmiyorum olmama ihtimaline karşı öneride bulunuyorum)

Şikayetvara 13 Eylül 2023 tarihinde forum ile ilgili bir şikayet yapılmış, bu şikayete @AleriyaSama cevap vermiş. Sonrasında aynı şikayete Ali adında birinin banlandığını ve geri dönüş alamadığıyla alakalı geri bildirim yapmış. Belki foruma zarar vermek isteyen biri olabilir, emin değilim, işin arka planını siz daha iyi bilirsiniz, ama oradaki şikayetten haberiniz olmayabilir diye hatırlatmak istedim.

Bu forumu seviyorum hepimiz yeni şeyleri paylaşıyoruz, birbirimizin gelişmesini destekliyoruz. Başarılarınızın devamını dilerim.

Merhabalar @Dignitas,
Öncelikle önerine geç döndüğümüz için kusura bakma. Konu, daha önce yetkili olan birisi tarafından çöp kutusuna taşınmış. Ancak ben geri çektim.

Öncelikle, artık VArcane uygulaması var;
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
ulaşabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde, tüm bildirimleri telefonunuza uyarı olarak alacaksınız. Bildirim sesi özelliğini de en kısa sürede ekleyeceğimizden emin olabilirsiniz. Burası tamamen sizin önerilerinizle gelişiyor ve gelişmeye devam edecek.

İkinci öneriniz de mantıklı. Banlı kullanıcıların görebileceği ve sadece bu kullanıcıların konu açabileceği bir alan oluşturmak oldukça iyi bir fikir. Bu öneri için teşekkür ederiz. Ayrıca şikayetvar sitesinde görmüş olduğunuz banlanan arkadaş, başka forumlardan konu aşırdığı için yasaklanan AliKvp'den başkası değil.

Biz de sizleri çok seviyoruz ve özellikle sizin gibi forumumuzu geliştirmek için çaba gösteren kullanıcıları daha da çok seviyoruz! ❤️ :)

Geri
Üst Alt